Her starter forventningens glæde

Dagsprogram

  • Dag 1: Rejsedag og oktoberfest

    Efter endt opsamling kører vi til Gedser, hvorfra vi sejler kl. 11.15 med ankomst Rostock kl. 13.15. Mulighed for at spise frokostbuffet under sejladsen mod tillæg. Efter ankomst til Rostock kører vi til Calle, hvor der er mulighed for grænsehandel og derefter fortsætter vi til Van der Valk Linstow, hvor vi bliver indkvarteret i landhuse. Kl. 18.00 er der adgang til det store festtelt, hvor der bliver serveret et ægte Bayerisk måltid. Hele aftenen er der musik og underholdning af diverse Oktoberfest-bands.

  • Dag 2: Oktoberfest

    Morgenbuffet på hotellet. Mulighed for at tilkøbe sig udflugt til Rostock, hvor man kan nyde byen, spise frokost, shoppe eller bare slappe af på de små cafeer. Ligeledes mulighed for at tilkøbe udflugt til Karls Jordbærmarked, et kæmpe marked, hvor man kan købe alt, hvad hjertet begærer, nyde en øl og spise frokost. Kl. 18.00 går det igen løs i det store festtelt med Bayerisk mad og store øl samt diverse underholdning.

  • Dag 3: Hjemrejse

    Morgenbuffet på hotellet og kl. 10.30 kørsel mod Rostock. Vi gør stop for grænsehandel, inden vi tager med færgen fra Rostock kl. 13.30 med ankomst Gedser kl. 15.15. Mulighed for at spise frokostbuffet under sejladsen mod tillæg. Efter ankomst til Gedser køres retur til opsamlingsstederne.

  • Ørslev Rejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.