Skip to main content
Her starter forventningens glæde

Sverige - Vättern Rundt

Cykelklassikeren Vättern Rundan har været gennemført siden 1966 og tiltrækker motionscyklister fra hele verden. Løbet er på 315 km rundt om søen Vättern og byder på 1.660 højdemeter. Undervejs er der flere depoter, der tilbyder mad og drikkevarer. Cykelløbet afsluttes med en medalje for gennemførelse. Starten går fra fredag aften til lørdag eftermiddag, hvor ryttere skal være i mål senest ved midnat om lørdagen. Vätternrundan er en af de svenske klassikere.

Cykelløbet gennemføres på egne cykler, som transporteres til Motala i vores Bikeliner cykeltrailer. Det kan anbefales at tage en overnatning i Motala i forbindelse med deltagelse i løbet.

Fritekstsøgning

Prisen inkluderer

Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 4.130,00
Enkeltværelsestillæg kr. 510,00

Prisen ved det foreslåede dagsprogram inkluderer:

• Bustransport
Sikker transport af egen cykel i Bikeliner cykeltrailer
1 x overnatning
1 x morgenmad
Startgebyr til Vättern Rundt
Cykelguide
Lovpligtige skatter og afgifter

Dagsprogram

  • Dag 1: Transport til Motala

    Efter endt opsamling kører vi i bus til Helsingør og sejler til Helsingborg. Herefter kører bussen med passende pauser undervejs til byen Motala, hvor cykelløbet starter og slutter. Her henter vi startnummre, inden vi fortsætter til vores hotel i Vadstena 17 km Motala. For dem der har forudbestilt det, er der middag på hotellet. Resten af aftenen er på egen hånd.

  • Dag 2: Cykelløb og hjemtransport

    Meget tidlig morgenmad på hotellet inden vi kører til Motala. Vi tager samlet til startområdet, hvorfra den 315 km lange cykelrute starter. Ruten er udfordrende med 1.660 højdemeter, men den giver en fantastisk oplevelse af den svenske natur. Undervejs er der depoter med et stort udvalg. Forventet ankomst til mål i løbet af aftenen. I målområdet får vi vores medalje for at have gennemført Vättern Rundan. Ved målområdet vil det være muligt at tage et bad, inden vi læsser bus og cykeltrailer og sætter kursen mod Danmark. Vi sejler via Helsingborg-Helsingør og forventer at være i København kl. 04.00 søndag morgen. Herefter køres der retur til de resterende opsamlingssteder.

  • Ørslev Cykelrejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.