Her starter forventningens glæde

Rundrejse i Polen

Er Jeres gruppe til store oplevelser og spændende seværdigheder ?

Polen byder på smukke naturoplevelser, charmerende byer, spændende historie og en venlig befolkning. Selvom Polen ikke ligger langt fra Danmark, byder landet også på en anderledes og meget spændende kultur. Undervejs bor vi et par dage i Polens ubestridt smukkeste by, nemlig Kraków, hvor byens farverige bygninger pryder byen, der også byder på et væld af seværdigheder i den gamle bydel.  

Vores priser inkluderer altid

Bustransport 
Dansk rejseleder med på hele turen
7 x overnatninger 
7 x morgenbuffet
5 x frokost
7 x middage
Samtlige entreer, rundvisninger og lokale guider iht. programmet
Obligatorisk bidrag til Rejsegarantifonden.
EU særmoms for rejsebureauer.
1 chauffører jvf. Køre-/hviletidsbestemmelserne.

Rejsebeskrivelse

Dag 1 

Busopsamling og kørsel til Karlskrona. Undervejs bliver der frokost stop. I Karlskrona møder vi vores lokalguide. Vi tager på byrundtur (ca. 2 timer) og efterfølgende besøger vi et museum. Kl. 19:00 Vi går ombord på Skibet til Gdynia og spiser middag ombord.

Dag 2 

Morgenmad ombord på færgen og ankomst til Gdynia Havn. Vi kører mod Gdansk, hvor vi tager en kort byrundtur i bussen. Efterfølgende går turen til Malbrok, hvor vi ser Slottet og også spiser frokost (inkl.).
Herefter kørsel til Warszawa, hvor vi skal overnatte.
Middag på hotellet.

Dag 3 

Vi tjekker ud og starter med en byrundtur med lokal guide, varighed 2 timer, derefter fortsætter vi mod byen Chestrochowa, hvor vi besøger klosteret Jasna Gora i det er den katolske kirkes største helligdom ”Den sorte Madonna”, frokost undervejs (inkl.) Efterfølgende kørsel mod Krakow, hvor vi skal bo de næste dage.
Middag på restaurant i gåafstand fra hotellet.

Dag 4 

Vi besøger det Jødiske Kvarter, som er pilgrimssted for mange jøder. Derefter besøger vi Oscar Schindlers fabrik, der er indrettet til museum. Den berømte film ”Schindlers Liste” blev optaget i Krakow. Inden dagens sidste besøg bliver der mulighed for at spise frokost (på egen hånd). Derefter besøg på Kongeslottet. Resten af dagen til fri disposition. 
Middag i byen

Dag 5 

Udflugt til Saltminerne i Wieliczka, som menes at være den ældste stadigt fungerende virksomhed i verden. Den er Polens største attraktion. På rundvisningen, som varer 1 ½ time, ser vi, hvorledes minearbejderne, har hugget forskellige figurer, relieffer og kapeller ud i de store saltblokke. Frokost (inkl.) ved minen. Herefter til Nowa Huta og den berømte katolske kirke, der er bygget at sten fra Dunajec-floden. Hjemme ved hotellet midt på eftermiddagen. Derefter tid til en tur i byen på egen hånd. Til aften samles vi for at tage med sporvogn til havnen. Under en sejlads på et par timer, spiser vi middag.

Dag 6 

Vi skal besøge Auschswitz, den berygtede koncentrationslejr, hvor mange jøder led en frygtelig skæbne. Opholdet varer ca. 2 timer. Efter hjemkomst til Krakow, er der frokost (inkl.) og resten af dagen er til fri disposition. Dagen sluttes af med middag i byen med underholdning

Dag 7 

Morgenbuffet på hotellet. Vi tjekker ud og kører mod Görlitz, men inden vi siger helt farvel går vi en byrundtur på ca. 45 min. Vi gør stop i Wroclaw, hvor der er muligheder for frokost på egen hånd.
Vi overnatter  i Görlitz, og spiser middag på hotellet.

Dag 8

Vi tjekker ud og kører via Cottbus og Berlin til Rostock, hvor vi sejler med færgen til Gedser. Herefter retur til opsamlingsstederne.