Her starter forventningens glæde

Dagsprogram

 • Dag 1: Rejsedag og folklore underholdning

  Efter endt opsamling kører vi til Gedser, hvor vi tager færgen til Rostock kl. 11.15. Mulighed for at spise frokostbuffet med drikkevarer ad libitum på færgen mod tillæg. Efter ankomst til Rostock gør vi ophold ved Calle, inden vi kører til Polen med passende pauser undervejs. Forventet ankomst til Gorzow først på aftenen. Vi tjekker ind og spiser middag på hotellet. Efterfølgende er der folklore underholdning.

 • Dag 2: Shopping og nytårsfest

  Efter morgenmaden kører vi en tur til byens storcenter, hvor der kan handles til gode priser. Først på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet. Resten af dagen er til fri disposition. Byens største forretninger holder åbent til midt på eftermiddagen. Frokost på egen hånd. Om aftenen samles vi til den store nytårsfest, som varer til den lyse morgen. Nytårsarrangementet foregår på polsk manér og indeholder aftenbuffet med mange forskellige lokale polske kolde og varme retter, vin, øl, mineralvand, vodka og juice ad libitum samt champagne kl. 24.00. Øvrige drikkevarer for egen regning. Der vil være levende musik og dans.

 • Dag 3: Afslapning og mulighed for udflugt til Barlinek

  Morgenbuffet i tidsrummet kl. 08.00-12.00. For de der har lyst kan man deltage i en bustur til byen Barlinek. Bussen er tilbage igen til kl. 14.00, hvor der er frokost på hotellet. Resten af eftermiddagen er til fri disposition. Middag på hotellet.

 • Dag 4: Hjemrejse

  Morgenbuffet på hotellet. Herefter tjek ud og afrejse. Vi kører mod Rostock Havn, hvor vi tager færgen kl. 13.30. Mulighed for at spise frokostbuffet med drikkevarer ad libitum mod tillæg på færgen. Forventet ankomst til Gedser kl. 15.30, hvorefter vi kører til opsamlingsstederne.

 • Ørslev Rejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.