Her starter forventningens glæde

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejsedag

  Opsamling og kørsel til Rødby, hvorfra vi sejler til Puttgarden. Vi kører mod Olsberg via Lübeck, Hamburg, Hannover og Bielefeld med passende pauser undervejs. Vi gør stop i Soltau, hvor vi spiser frokost på restaurant. Sidst på eftermiddagen ankomst til hotellet. Indkvartering. Middag på hotellet.

 • Dag 2: Julemarked i bindingsværksbyen Soest

  Efter morgenmaden lægger vi kurs mod den charmerende bindingsværksby Soest, hvor vi skal opleve byens julemarked. Markedet strækker sig over knap halvanden kilometer og bugner af boder med mad og drikke. På pladsen foran Skt. Patrokli Domkirken er opstillet rækkevis af finde træhytter med julepynt, delikatesser og kunsthåndværk. I Soest forstår den lokale befolkning virkelig at sætte gang i julestemningen.
  Der er god tid til at opleve julemarkedet og spise en frokost for egen regning, inden vi returnerer til vores hotel.
  Middag på hotellet.

 • Dag 3: Udflugt til Berleburg Slot

  Udflugt til Bad Berleburg, hvor vi besøger Prinsesse Benediktes og afdøde prins Richards hjem, barokslottet i Berleburg. Vi får en rundvisning i slottets gemakker og det dertil hørende museum. Efterfølgende er der mulighed for at gå en tur i den skønne omkringliggende park.
  Berleburg slot blev anlagt som borg allerede i 1200-tallet. I de seneste 700 år har slottet været ejet af familien Sayn-Wittenstein-Berleburg. Prissesse Benedikte har haft bopæl på slottet siden 1968.
  Efter besøget på slottet går vi til den lille cafe I slotsgården, hvor vi får frokost. Efter frokosten kører vil retur til Olsberg, hvor der er mulighed for at spadsere en lille tur i byen, inden middagen på hotellet.

 • Dag 4: Hjemrejse

  Vi tjekker ud og siger farvel til Sauerland. Hjemkørsel med passende pauser samt frokostpause på restaurant undervejs.
  Kl. 17.15 sejler vi fra Puttgarden. Efter ankomsten til Rødby kører vi tilbage til opsamlingsstederne.