Her starter forventningens glæde

Flere nyheder

 • Ørslev udstiller på Vordingborgmessen

  14-02-2018

  Mød Ørslev på Vordingborg Messen i weekenden d. 17. - 18. februar 2018

  Traditionen tro er vi på Vordingborg Messen sammen med Butterflies.
  Vi har vores katalog for forår og sommer 2018 med, som er fyldt med spændende endagsture og rejser.

  Som noget unikt på vores stand spiller Butterflies flere gange i løbet af messen:
  Lørdag
  Kl. 11.30: Butterflies spiller på Ørslevs stand i forhallen
  Kl. 13.15: Butterflies spiller på Ørslevs stand i forhallen
  Kl. 15:15: Butterflies spiller på Ørslevs stand i forhallen

  Søndag
  Kl. 11.45: Butterflies spiller på Ørslevs stand i forhallen
  Kl. 14.00: Butterflies spiller på Ørslevs stand i forhallen
  Kl. 15.15: Butterflies spiller på Ørslevs stand i forhallen
 • Interne kurser i lovgivning

  11-12-2017

  I løbet af vinteren afholder Ørslev løbende interne kurser i bl.a. køre-hviletidsbestemmelserne. 

  Dette sker for at sikre, at alle chauffører altid er opdateret med de ændringer, der måtte være i lovgivningen. 

  Chaufførerne medbringer tvivlssituationer fra deres hverdag, som gennemgås, så de ikke opstår igen. På den måde får både chauffører og gæster en mere sikker hverdag. 

 • Kataloget for forår og sommer 2018 er på gaden

  01-11-2017

  Ørslevs katalog for foråret og sommeren 2018 er på gaden

  Du kan bestille kataloget på hjemmesiden eller ved at ringe på tlf. 5598 604

 • Ørslev er sponsor når Team Rynkeby live-transmitterer

  11-07-2017

  Team Rynkeby live-transmitterer hele turen til Paris
  Team Rynkeby live-streamer og live-tracker hele turen til Paris på velgørenhedscykelholdets website fra lørdag den 8. juli 2017.

  Du kan følge hele Team Rynkebys cykeltur ned gennem Europa minut for minut, når velgørenhedscykelholdet cykler til Paris den 8.-15. juli 2017.
  Team Rynkeby live-transmitterer nemlig hele turen til Paris på www.team-rynkeby.com/LIVE.

  Produktionen foregår fra Team Rynkebys egen nyhedsbus, der følger i baghjulet på seks forskellige hold på seks forskellige etaper.

  Nyhedsbussen er desuden parkeret på Mur de Huy torsdag den 13. juli 2017, hvorfra velgørenhedscykelholdet sender live, når i alt 30 Team Rynkeby-hold krydser den legendariske bakke i Belgien.

  Live-transmissionen slutter i Paris den 15. juli, hvor følgerne på Team Rynkebys website kan se med direkte, når de 1.700 cykelryttere og 450 hjælpere kører i mål ved middagstid.

  - Vi afprøvede interessen for live-transmissionen sidste år og kunne ved den lejlighed konstatere, at interessen var overvældende. Alene i forbindelse med ankomsten til Paris sidste år, lagde over 20.000 besøgende vejen forbi vores live-transmission, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden, og fortsætter:

  - Derfor har vi også valgt at opgradere vores live-transmission i år. Vi har flere kameraer med og forsøger at bringe seerne tættere på feltet – blandt andet krydrer vi live-transmissionen med interviews med deltagerne på det pågældende hold. Interviewene bliver genudsendt flere gange i løbet dagen i den direkte transmission, fortæller han.

  Besøgende kan se eller gense morgen-interviews med det hold, der følges, kl. 9:00, 11:00, 13:00 og 15:00 hver dag.

  Følg holdene på et kort
  Udover live-transmissionen har Team Rynkeby indgået en sponsoraftale med den svenske GPS-virksomhed RedKnows, der stiller sin professionelle live-tracking-teknologi til rådighed for Team Rynkeby.

  Alle 44 Team Rynkeby-hold er blevet udstyret med en GPS-tracker fra RedKnows, som gør, at besøgende på www.team-rynkeby.com/LIVE via et kort på websitet kan følge alle hold minut for minut ned gennem Europa.

  - Det er en utrolig populær feature på vores website, som gør, at deltagernes pårørende hele tiden kan se, hvor det pågældende Team Rynkeby-hold befinder sig. Jeg tror, at siden bliver startside for rigtig mange familier under turen til Paris, siger Carl Erik Dalbøge.

  Team Rynkebys live-univers er sponsoreret af juicevirksomheden Rynkeby Foods, rejseselskabet Ørslev, tøjleverandøren Xtreme, oversættelsesbureauet Amesto Translations, GPS-virksomheden RedKnows samt broadcast-udstyrs-leverandøren Best Broadcast Hire.

  Kilde: TR Press 6. juli 2017

 • Teambuilding starter i Ørslev

  02-06-2017

  Torsdag gik starten for 373 medarbejdere fra Semler Gruppen. Inddelt i otte hold skal de over fire dage tilbagelægge 650 kilometer til Prag på cykel. Mandag kører de hjem igen med bus.

  Semler Gruppen, der beskæftiger 2000 medarbejdere, fylder 100 år. Det skal fejres med en cykeltur til Skoda-fabrikken 70 kilometer nordøst for Prag. At turen starter i Ørslev skyldes, at det var her, landets første Skodaforhandler og -importør i sin tid blev etableret.

  I 2013 kørte medarbejderne fra hovedkontoret i Brøndby til Volkswagenfabrikken i Wolfsburg.
  - Medarbejderne mødes på tværs af organisationen, og alle er med fra mekanikeren til direktøren. Det skaber en fælles kultur. Når man bagefter skal bruge hinanden, er der kortere vej til løsningerne, fortæller HR-chef Mads Smedegaard.

  Deltagerne betaler godt 9000 kroner for at køre med. Beløbet, som dækker cykel og tøj, er afdraget månedligt. Servicefolkene betaler 3000 kroner for at deltage, og alle bruger pinseferien på det.
  - Man kan købe masser af teambuildingkurser, men det her er en bedre investering. Træningen startede for halvandet år siden, og nu tager de afsted, men oplevelsen kommer til at vare længe efter, når de møder hinanden og udveksler minder, siger Kim Skovgaard Rasmussen, vicekoncerndirektør for Semler Gruppen.

  Kilde: sn.dk, 1. juni 2017. Læs den original artikel her. 
  Fotos af Nina Lise

Fritekstsøgning
rejsekalender
8/8Klub Gang-I-Den - Schwerin ved WartaFra 4.135,-
14/8Sverige - Glasriget og ØlandFra 5.740,-
21/9Tønder - SønderjyllandFra 4.610,-
26/9Vandrerejse Sydtyol-Dolomitterne-TrentoFra 10.420,-
1/10Mallorca All inclusiveFra 5.390,-
Kontakt os
Adresse:
Ørslev Gruppe og Specialrejser A/S
Københavnsvej 347
DK-4760 Vordingborg