Her starter forventningens glæde

Dagsprogram

  • Dag 1: Rejsedag og Sort sol

    Efter endt opsamling kører vi via Storebæltsbroen til Sønderjylland, hvor vores føste stop bliver i Tønder. Her er der lidt tid på egen hånd til at nyde byen og spise frokost, inden vi kører det sidste stykke til vores hotel. Sidst på eftermiddagen kører vi til ”Sort Sol” sammen med en naturvejleder. Når vi forhåbentlig har oplevet alle stærene, kører vi retur til vores hotel, hvor vi nyder en dejlig middag.

  • Dag 2: Gram Slot

    Morgenmad på hotel. I dag kører vi til Højer Sluse og derefter kørsel langs kysten op mod Gram Slot. Her er der mulighed for at besøge gårdbutikken, som åbnede i juli 2013 i den restaurerede hestestald fra 1800 tallet. En gammel staldbygning, der på fornemmeste vis danner rammen om gårdbutikken og caféen. Det er et kæmpemæssigt udstillingsvindue for regionens kunsthåndværkere og fødevareproducenter. Vi slutter besøget af med at nyde en Gram Slot platte med et udvalg af specialiteter og garniture. Herefter kører vi retur til vores hote. Skulle det ikke have lykkes os at se Sort Sol dagen før, har vi mulighed for at gøre det, inden vi skal nyde vores middag på hotellet.

  • Dag 3: Tåsinge og hjemrejse

    Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. Vi kører mod Als, hvor vi tager færgen til Fyn. Velankommet til Fyn tager vi et smut til Svannige Bakker. Dette område er også kendt som ”De fynske Alper”, inden vi forsætter mod Tåsinge. Her skal vi besøge Landets Kirkegård, hvor vi kan se gravstedet for Elvira Madigan og Sixten Sparre. Frokosten indtager vi på Bregninge Mølle. Her er der dækket op til en stegebuffet ekskl. drikkevarer. Med mætte maver sætter vi kursen via Storebæltsbroen mod opsamlingsstederne.

  • Ørslev Rejser forbeholder sig ret til programændringer